De traditionele saus die je bij de viskraam naast je kibbeling of lekkerbekje geserveerd krijgt, is remouladesaus. Nu kun je thuis net zo van gepaneerde vis genieten als wanneer je deze saus bij de viskraam om de hoek zou krijgen. Men haalt ravigotte en remoulade vaak door elkaar, maar deze sauzen zijn niet hetzelfde. Ravigotte is een vinaigrette op basis van olie en azijn en remouladesaus is op basis van mayonaise. Gepaneerde vis combineert dan ook het beste met remouladesaus.
Omdat het aanbod dagelijks wisselt zijn prijzen niet vermeld. Indien u vragen heeft of informatie wenst van deze site of van Vishandel F&J van de Groep, bezoek onze kraam, mail ons of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op.
V.O.F. J&F van de Groep
Haringweg 33/A
3751BG Bunschoten-Spakenburg
0622158903
0624609561 (Jaap)
0614525674
KvK 31012899
Dinsdag |
Doetinchem Vorden |
Donderdag |
Achterberg Horssen Gendringen Ulft |
Vrijdag |
Ugchelen Epse Eefde |
Zaterdag |
Doetinchem Ulft Gendringen |